« Takaisin Tulosta

Porin Päivän 2022 ohjelma

to 22.9. - su 25.9.2022

Lauantai 24.9.2022

la 08:00 - 13:00
Myyjäiset ja soittokunnan esityksiä Porin VPK:n paloasemalla
Porin VPK:n paloasema, Itäpuisto 13
Naisosasto järjestää Porin Päivän myyjäiset la 24.9.2022 klo 8:00-13:00 (tai niin kauan kuin myytävää riittää) Myynnissä mm. hernekeittoa, ohraryynivelliä ja rusinasoppaa (tuotteet myydään omiin astioihin. Käteismaksu) Soittokunta esiintyy klo 10:00-11:00 Nuoriso-osasto esittelee kalustoa Kahvio ja grillimakkaraa Tervetuloa!
Lue lisää: https://www.porinvpk.fi
Järjestäjä:
la 09:00 - 12:00
Ohrankryynivellin ja rusinasopan myynti
Kauppatori
Ohrankryynivellin ja rusinasopan myynti alkaa heti, kun vellit saapuvat torille, viimeistään klo 9. Lautas- sekä rasiamyyntiä. Myydään viimeiseen pisaraan.
Järjestäjä: Pori-Seura ry.
la 09:00 - 12:00
Vuoden teeman, porilaine leipä, huipennus: Leipämyynti!
Kauppatori, vellikojun läheisyydessä
Porin Leivän Rumpalipoikaa, Mäkilän leipomon Räpsöö-limppua sekä Ullan Pakarin Ohrankryynikakkoa, kolme leipää 5€! Leipäkasseja myydään 350 kappaletta. Samalla myydään myös Porin Päivän uutta kangaskassia, jonka on suunnitellut Hilla Kontinen.
Järjestäjä: Pori-Seura ry.
la 09:00 - 14:00
Rakastamme Poria, rakastamme Porirockia
Radioaalloilla Radio Porin taajuudella 89,4
Aamu- ja iltapäivälähetyksissä tunnin 1. biisi on Porirockia koko viikon
Järjestäjä:
la 09:00 - 14:00
Mäkisen Tyttäret loimuttaa lohta
Kauppatori
Mäkisen Tyttäret loimuttaa lohta
Järjestäjä:
la 09:00 - 18:00
Satakunnan Oopperayhdistyksen pieniä musiikkiesityksiä
Pieniä musiikkiesityksiä Promenadin ja Sokoksen välillä. Musisointi viululla. Myymme lippuja lokakuun Lepakko-operettiin! Lepakon ensi-ilta ovat 19.10. ja 20.10. klo 19, sekä 22.10. klo 15 Promenadisalissa.
Lue lisää: Lisätietoja täällä: http://www.sataooppera.fi/ohjelmisto/tulossa/
Järjestäjä: Satakunnan Oopperayhdistys ry
la 09:00 - 18:00
Perinteiset Porin päivän markkinat
Kävelykatu ja kauppatori
Markkinat klo 9-18 kävelykadulla ja 9-15 kauppatorilla.
Järjestäjä: Porikorttelit ry.
la 09:30 - 13:00
Satakunnan Keittiömestarit ry. myy porilaisia
Kauppatori
Satakunnan Keittiömestarit Ry myy porilaisia Tervetuloa.
Järjestäjä:
la 10:00 - 14:00
Porisuhdevinkkejä ja uusia tuotteita
Visit Pori, Yrjönkatu 13
Porin Päivän kunniaksi Visit Porissa voi käydä hakemassa itselleen Porisuhdevinkin ja samalla jättää oman vinkkinsä vieraskirjaan. Myymälään on tulossa myös uusia Porisuhteeseen liittyviä tuotteita, jotka pimenevissä illoissa lämmittävät niin omaa kuin kaverinkin mieltä. Tuotteiden myynti alkaa lauantaina 24. syyskuuta! Uusille pienille porilaisille tai Poria lähemmäs kaipaaville hurmaava body -20 % alennuksessa Porin päivän kunniaksi. Tervetuloa ostoksille sekä Porisuhdevinkkejä saamaan!
Järjestäjä:
la 10:00 - 14:00
Kauppatorin yleissuunnitelman esittelytilaisuus
Palvelupiste Porina
Kauppatorin valmistuneeseen yleissuunnitelmaan pääsee Porin päivän viikolla tutustumaan virtuaalilasien kautta palvelupiste Porinassa. Esittelytilaisuuksissa on käytössä VR-malli, jota pääsee tutkimaan virtuaalilasien avulla. Näin siis uudistuvaan kauppatoriin ja sen uusiin toimintoihin voi tutustua virtuaalimaailmaan hyppäämällä. Kauppatorin yleissuunnitelmasta laadittuun virtuaalimalliin pääsee tutustumaan palvelupiste Porinassa lauantaina 24. syyskuuta kello 10–14 ja tiistaina 27.9. kello 16–18. Yleissuunnitelmasta voi myös silloin esittää kysymyksiä sekä sen esittelytavoista antaa palautetta.
Järjestäjä: Porin kaupunki
la 10:00 - 16:00
Toukarintila avoimet ovet ja Pori Päivä Kaffila
Toukaritilal, Viikinkuja 46
Tarjol ohrakryynivellii ja rusinasoppaa, kaffet, makkeet ja sualast paakelssii sekä lettui ja vohveleit. Lauantain kiahuu lohisoppaa. Putiikist sisustus- ja lahjatuatteit, Pori-tuatteit ja Timmeri Outlet. Kakkie kävijöire keske arvontaa.
Järjestäjä: Toukarintila / Timmeri Oy
la 10:00 - 18:00
FinFami Satakunta ry kävelykadulla
Porin kävelykatu, Porin Päivän markinat
Tule tutustumaan yhdistyksemme toimintaan teltallemme! Osallistu samalla tietokilpailuun, jonka järjestää SAMK:n opiskelijät, aiheena mielenterveys. Piirrä ja kirjoita hyvän mielen kortteja!
Järjestäjä:
la 10:30 - 11:00
Kennelliiton kaverikoirien palkitsemistilaisuus
Eetunaukion lava
Palkitsemistilaisuudet ovat kiitos arvokkaasta työstä. Ansioituneille kaverikoirille myönnetään kaverikoiramitali kunniakirjoineen virallisessa palkitsemisseremoniassa. Mitali on koirakohtainen ja sen voi kukin koira saada kerran elämässään. Mitalin on ansainnut koira, joka on ollut toiminnassa mukana yli vuoden, ansainnut huivinsa vähintään puoli vuotta ennen palkitsemista ja suorittanut vähintään 10 täysivaltaista (huivillista) käyntiä. Jokainen palkittava koira saa oman mitalin ja kunniakirjan, joiden lisäksi kaverikoiratoiminnan sponsori Pedigree muistaa palkittavia koiria maistuvalla kiitospaketilla. Tapahtumassa palkittavana 10 Porin kaverikoiraryhmässä toiminutta koiraa. Tapahtuma on suunnattu lapsille, aikuisille, kenelle tahansa kiinnostuneelle. Kaverikoiria on rapsuteltavana Eetunaukiolla klo 10-12.
Järjestäjä: Porin kaverikoirat
la 10:45 - 15:00
Poritar-junalla museoihin!
Juna kulkee museoiden väliä nonstop.
Poritar-kaupunkijuna kuljettaa väkeä Porin kauppatorilta museoihin Porin Päivän lauantaina. Kyyti on maksuton. Junapäivän tarjoavat Porin Yrittäjät ry ja Porin museot. Aikataulu: Juna kulkee museoiden väliä nonstop. Ensimmäinen lähtö kauppatorilta klo 10.45, juna kulkee klo 15 asti. Reitti: Kauppatori (Nortamonkatu 4) – Toivo – Rosenlew-museo – Satakunnan Museo – Porin taidemuseo – Luontotalo Arkki
Järjestäjä: Junapäivän tarjoavat Porin Yrittäjät ry ja Porin museot
la 11:00 - 12:00
Porin Yrittäjien perhetapahtuma
Eetunaukion lava
11.05 Muumien show 11.25 Muumien meet&greet Lastentapahtuma päättyy ennen kauppatorilla alkavaa Porin Päivän torijuhlaa. Paikalla myös koko tapahtuman ajan Ville Viikinki! Aukiolla jaetaan Porin Yrittäjien ilmapalloja sekä 300:lle nopeimmalle kahvikupongit lähikuppiloihin!
Järjestäjä: Porin Yrittäjät ry.
la 11:00 - 12:00
Nukketeatteriesitys: Pieni tyttö ja lohikäärme
Kulttuuritalo Annis, Annakatu 6
Kertojina Kaija Hynninen ja Hannele Mäki Vapaa pääsy!
Järjestäjä: Kulttuuritalo Annis Porin kaupunki
la 11:00 - 13:00
AINA keittiömyymälä on mukana Porin Päivässä
Eteläpuisto 17
* esillä valmiita hintaesimerkkejä muutamasta perusmallisesta keittiöstä * ilmaisen suunnitteluajan varanneille ladattava kaappivalaisin * kasvomaalausta lapsille * arvontaa (palkintona mm. kylpytynnyri käyttöön viikonlopuksi (ei juhlapyhät)) * tarjolla kahvia ja masaliisaa Mukana menossa myös Satakunnan realisointi, esittelyssä retkeilyauto ja kylpytynnyri myymälän edustalla.
Järjestäjä: AINA keittiömyymälä
la 11:00 - 14:00
Avoimet ovet Museohinaaja Santulla
Reposaari
Reposaaressa sijaitsevan Museohinaaja Santun ohjaamoon sekä kansitiloihin pääsee tutustumaan Porin Päivän lauantaina. Santun historia on pitkä ja mielenkiintoinen ja sai alkunsa vuonna 1894, jolloin se rakennettiin ja sai nimekseen s/s Bomba. Santun avoinnapidosta huolehtii Satakunnan Museon ystäväyhdistys.
Järjestäjä: Satakunnan museo ja Satakunnan Museon ystäväyhdistys
la 11:00 - 15:00
Rakennuskulttuuritalo Toivon näyttelyt
Rakennuskulttuuritalo Toivo
Perusnäyttely: Korjausnäyttely ja Korsmanin talo Vaihtuva näyttely: Lattia Maksuton sisäänpääsy aina
Järjestäjä:
la 11:00 - 15:00
Ohjusvene Pori on nähtävillä yleisölle
Reposaaren kalasatama
Kalasatamassa on avoimet ovet klo 10.00-15.00 ja paikalla on ohjaus. Käynti alueelle tapahtuu merimestan parkkipaikan kautta. Puolustusvoimien turvallisuusmääräysten mukaisesti eli laivan sisätiloihin ei ole pääsyä.
Järjestäjä:
la 11:00 - 17:00
Pori-filmejä
Rosenlew-museo
Rosenlew-museossa esitetään aivan uutta koostetta Pori-filmeistä! Esillä on nostalgiaa 1990-luvun alusta: jääkiekkohuumaa Isomäessä, jalkapallohulluutta stadionilla, jazz-tunnelmia Etelärannasta, toriostoksia sekä viimeiset huikat Reposaaren Alkosta. Paikallisvartit olivat osa viikoittain tehtyä porilaista television ajankohtaisohjelmaa.
Järjestäjä: Rosenlew-museo
la 11:00 - 17:00
Rosenlew-museo, maksuton sisäänpääsy pe-su
Rosenlew-museo
Perusnäyttely: Rosenlew-yhtiön tuotanto ja toiminta Vaihtuva näyttely: Sodassa ja työssä Maksuton sisäänpääsy pe-su
Järjestäjä:
la 11:00 - 17:00
Luontotalo Arkki, maksuton sisäänpääsy pe-su
Luontotalo Arkki
Perusnäyttely: Satakuntalaista luontoa Vaihtuva näyttely: Liidossa Aulassa: Muovin matka Maksuton sisäänpääsy pe-su
Järjestäjä:
la 11:00 - 18:00
Porin taidemuseon näyttelyt
Porin Taidemuseo, Eteläranta
Porin Päivän viikonloppu on Chorus sinensis -näyttelyn päätösviikonloppu. Taidemuseoon on vapaa pääsy pe–su klo 11–18. Ohjelma: klo 13 kuraattori Ulla Taipale esittelee Chorus sinensis -näyttelyn taidemuseossa klo 14 Chorus sinensis -kuoroteoksen esittävän Poseidon-kuoron esitys Kirjurinluodolla. Säävaraus. Poseidon-kuoro: Kristina Bakic, Eeva Bergroth, Anna Jussilainen, Tuija Kuoppamäki, Aleksi Pihkanen, Sami Siitojoki, Teemu Suuntamaa, Susanne Ådahl ja Iina Ukkonen klo 11–14 Lentäviä asioita -työpaja: työpaja sopii lapsille ja aikuisille | taidemuseon työpaja, 2 krs. La–su Villinä versova luonto -omatoimityöpaja (la klo 14–18 ja su klo 11–18) | taidemuseon työpaja, 2 krs. Museokauppa avoinna joka päivä klo 11–18 Työpajat ja opastukset ovat maksuttomia.
Järjestäjä:
la 11:00 - 18:00
Poriginal gallerian näyttely
Eteläranta 6
Porin Saskiat ry:n stipendiaattinäyttely: Kirsi Julku ja Leevi Kämäräinen
Järjestäjä:
la 11:00 - 18:00
Porin Päivän julisteita vuosikymmenien varrelta
Satakunnan Museo
Pori-Seuran ja Satakunnan Museon yhteinen julistemyymälä on avoinna museon Kamarissa tiistaista sunnuntaihin. Myynnissä on Porin Päivän julisteita vuosien 1984-2021 väliseltä ajalta. Julisteita on vaihteleva määrä; muutamilta vuosilta ei ole yhtään, joiltakin muutama kappale ja toisista taas satoja. Tapetoitko julisteilla huussin, kehystätkö suosikkisi olohuoneen seinälle vai annatko lahjaksi Pori-fanille? Tule tekemään löytöjä! Julisteita on jatkossakin saatavissa museokaupasta. Vanhat julisteet 5 € / kpl ja uusi 10 € / kpl.
Järjestäjä: Satakunnan Museo
la 11:00 - 18:00
Satakunnan Museon näyttelyt, maksuton sisäänpääsy pe-su
Satakunnan Museo
Perusnäyttely: Elon merkkejä Vaihtuva näyttely Salissa: Sota Porissa Vaihtuva näyttely perusnäyttelyssä: Katse Suomessa, sydän Latviassa – Latvian kansallistaiteilija Janis Rozentals Maksuton sisäänpääsy pe-su
Järjestäjä:
la 11:00 - 18:00
Tule tapaamaan Satakunnan Museon ystäviä!
Satakunnan Museo
Satakunnan Museon ystävät -yhdistys täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta. Jäseniä on karttunut vuosien varrella yli 400 ja toiminta sekä yhteistyö Porin museoiden kanssa on aktiivista. Tule tutustumaan ystäviin ja yhdistyksen toimintaan ja liity mukaan mukavaa joukkoon.
Järjestäjä: Satakunnan Museon ystävät -yhdistys
la 11:00 - 18:00
Koululaishaastatteluja Porista ja porilaisuudesta
Satakunnan Museo
Satakunnan Kansan toimittaja ja Pori-Seuran puheenjohtaja Ville Hammarberg heitti keväällä haasteen Porin sivistystoimelle, kouluille ja koululaisille haastatella vanhoja porilaisia, jotka voisivat kertoa esimerkiksi miltä kaupunki näytti tai miten kauppaa käytiin tai vaikkapa mitä olivat punk- jutut. Haasteeseen tarttuivat kulttuuriyksikön päällikkö Jyri Träskelin, Satakunnan Museo sekä Toejoen ja Kaarisillan koulun opettajat Satu Vainio-Mattila ja Johanna Vilkuna. Toejoen koulun kolmosluokkalaiset haastattelevat lähipiiriään siitä, miten lasten elämä on vuosikymmenien varrella muuttunut. Mikä olikaan esimerkiksi lempijäätelö vanhempien ja isovanhempien aikana, entä mitä harrastettiin tai pidettiin yhteyttä ystäviin. Kaarisillan yläkoululaiset miettivät omalta osaltaan sekä tekevät haastatteluja siitä, mitä on porilaisuus, mitä he arvostavat Porissa ja millainen Porin kaupunki on 50 vuoden kuluttua. Haastatteluista osa tehdään kirjallisessa muodossa ja osa videoina. Haastattelut tallennetaan Satakunnan Museon kokoelmiin ja ne ovat nähtävissä Satakunnan Museon Taavi-lavan suurella näytöllä nonstop pyörivinä videoina ja teksteinä Porin Päivän lauantaina ja sunnuntaina klo 11-18. Museoon on Porin Päivän viikonloppuna vapaa pääsy.
Järjestäjä: Satakunnan Museo
la 11:00 - 22:00
Manga- ja animetapahtuma Nippori
Pääkirjasto, Gallen-Kallelankatu 12
Tapahtuma pääkirjastossa (klo 11-15) ja keskustan nuorisotalolla (klo 15-22). Teemana muoti. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Porin kaupunginkirjasto, Porin nuorisopalvelut, lastenkulttuurikeskus Kruunupää sekä joukko vapaaehtoisia.
Järjestäjä:
la 11:20 - 13:00
Porin Päivän torijuhlan etkot ja varsinainen torijuhla
Kauppatorin Satakieli-lava
klo 11.20 Meri-Pori Dixie Band klo 12.00 Meri-Pori Dixie Band kajauttaa Porilaisten marssin Palkintojen jako: Porin Vuoden yritys Porin Yrittäjät ry., Pori-palkinto ja Vuoden nuori porilainen Porin kaupunki, Porilainen kaupunkiteko Satakunnan Viikko Swinging Sealions musisoi, lavalle nousee myös Vuoden 2022 Tangokuningatar Heta Halonen!
Järjestäjä: Pori-Seura ry.
la 11:30 - 14:45
Värikylpylauantai
Lastenkulttuurikeskus Kruunupää, Porilaistenkatu, 28130 Pori
Vauvojen värikylpy® juhlistaa Porin Päivää: lauantaina 24.9. on tarjolla Värikylpy-työpajoja 4–23-kuukauden ikäisille vauvoille sekä 2–5-vuotiaille lapsille perheineen. Työpajojen teemana on Akseli Gallen-Kallela. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan kuin paikkoja on vapaana. Osallistujan lisäksi perheen sisarukset ja esimerkiksi isovanhemmat tai kummit ovat tervetulleita mukaan! Työpajat ja hinnat 4–23 kk | 11.30–12.15 | 8 €, sisarus 4 € 2–5-vuotiaat | 13.30–14.45 | 10 €, sisarus 5 € Ilmoittautuminen tapahtuu verkkolomakkeella: https://www.lyyti.in/PORIN_PAIVA_2022__Varikylpylauantai_9204 (suomi) https://www.lyyti.in/PORIN_PAIVA_2022__Varikylpylauantai_9204/en (englanti) Lastenkulttuurikeskus Kruunupää Soita ovikelloa!
Järjestäjä:
la 12:00 - 14:00
Kruunupään gallerian näyttelyt
Lastenkulttuurikeskus Kruunupää, Porilaistenkatu, 28130 Pori
Haloo, kuuleeko metsä? on erityisesti lapsille suunnattu elektronisen taiteen kiertonäyttely Käsityökoulu Robotista. Interaktiivisessa näyttelyssä pääsee veivaamaan numerovalitsinta, jonka seurauksena metsämaisemasta voi löytää erilaisia otuksia ja tapahtumia valojen, äänten ja liikkeiden muodossa. Kaiken keskellä -näyttelyssä puolestaan voi uppoutua kuvataiteilija Annukka Puuskan teokseen, joka tutkii muutosta kaupunkimaiseman vaihtuessa maaseudun aukeampaan maisemaan. Maksuton sisäänpääsy Soita ovikelloa!
Järjestäjä:
la 12:00 - 15:00
Käppärän koulun Muistojen Museo
Käppärän koulu, Käppäräntie 3
Miltä koulussa näytti ennen? Tule tutustumaan!
Järjestäjä: Käppärän koulun Seniorit - KäpySet ry
la 13:00 - 14:00
Porin Päivän patsastelu
Lähtö: Rumpalipoika-patsaan luota, Itäpuiston ja Antikadun kulmasta.
Patsailla on paljon kerrottavaa Porista tai oikeammin oppaalla Porista patsaiden avulla. Porin Päivän kunniaksi pääset kaupungin historiaan käsiksi patsaiden ja merkkihenkilöiden kautta. Montako kertaa Pori on palanut? Kenen entisen presidentin patsas löytyy Porista? Porin perustaja Juhana-herttua aikoi rakentaa linnan Poriin. Tule kuulemaan, kuinka sitten kävikään. Oppaana Eeva Heikkinen-Kemppinen / Porin Opaskilta ry. Patsaat kävelykierroksen varrella: Rumpalipoika, Porin palot -muistomerkki, Porin portti, Risto Ryti, Akseli Gallen-Kallela, Selim Palmgren, Nortamo, Satakunnan karhu, Juhana-herttuan patsas ja reliefi, Lokki ja Polyfonia. Kierros on maksuton. Henkilömäärä: max 15 hlöä, joten varaathan paikkasi ajoissa. Voit ilmoittautua mukaan varaamalla paikan osoitteessa shop.visitpori.fi tai Visit Porin matkailuneuvonnassa (Yrjönkatu 13). Vaativuustaso: Helppo, mutta ei sovellu liikuntarajoitteisille. Huom: Hyvät kävelykengät ja säänmukainen vaatetus.
Järjestäjä: Visit Pori
la 13:00 - 15:00
Vuoden lyseolaisen julkistus
Porin Suomalainen Klubi
Porin Lyseon seniorit ry. julkistaa vuoden lyseolaisen, minkä jälkeen klo 14 pidetään sääntömääräinen syyskokous. Tervetuloa mukaan kuulemaan vuoden lyseolaisen mielenkiintoinen puhe. Yhdistys tarjoaa kaffeet ja tyrnileivoksen. Opin sauna, autuas aina!
Järjestäjä: Porin Lyseon seniorit ry.
la 13:30 - 14:00
Tanssikoulu Tankka esittää!
Eetunaukio
Kaksi tanssia Eetunaukion lavalla: Make it Work, tanssijat: Ek-Stars, koreografia Riikka Tankka Danceing in September, tanssijat: Ek-Spiraali, koreografia Sara Niiranen
Järjestäjä: Tanssikoulu Tankka
la 14:00 - 16:00
Avoimet ovet Porin ortodoksisella kirkolla
Porin ortodoksinen kirkko, Maantiekatu 46
Porin ortodoksinen kirkko avoinna tutustumista ja hiljentymistä varten. Paikalla opas. Mahdollisuus tehdä pieniä ostoksia kirkon myymälässä. Maksuton.
Järjestäjä:
la 15:00 - 16:00
Porin Päivän porilaiset -kamarikonsertti
Porin raatihuone
Vuoden nuoreksi porilaiseksi vuonna 2015 valittu pianisti Arttu Ollikainen konsertoi Pori Sinfoniettan muusikoiden kanssa Porin Päivänä Porin raatihuonella järjestettävässä kamarikonsertissa. Ohjelmassa ovat Antonín Dvorakin Pianokvartetto nro 2 ja Ludwig van Beethovenin Sonaatti op. 109. Viulua soittaa konserttimestari Ion Buinovschi, alttoviulua sijaistava äänenjohtaja Margarethe Breit ja sellisti Sakari Kivinen. Maksuton kamarikonsertti.
Järjestäjä:
la 15:00 - 16:00
Pori Photo Trophy -valokuvanäyttelyn avajaiset
Kaupunkiolohuone, IsoKarhun alakerta
Miltä Pori näyttää ulkomaalaisten valokuvaajien silmin? Tule katsomaan kotikaupunkia uudesta vinkkelistä! Ryhmä ranskalaisia ja belgialaisia valokuvaajia vieraili Porissa elokuussa, kun kilpailullinen valokuvausseikkailu Paris-Nord Cape Photo Adventure rantautui ensi kertaa Poriin. Porissa järjestettiin osakilpailu Pori Photo Trophy, jossa tehtävänantona oli kuvata Poria seuraavista teemoista: elämää Porin keskustassa, Suomen teollisin kaupunki, suomalainen onni, ihmisten ja luonnon yhteiselo Porissa sekä porilainen historia ja perintö. Valokuvanäyttelyyn pääsee tutustumaan aina ARS Pori 22 -taidenäyttelyn aukioloaikoina, jolloin Kaupunkiolohuone on avoinna.
Järjestäjä: Porin kaupunki, Visit Pori, Porikorttelit
la 16:00 - 18:00
FC Jazz – KaaPo
Porin stadion
Kakkosen B-lohkon jalkapallo-ottelu FC Jazz taistelee sarjan viimeisessä kotiottelussaan pääsystä lokakuun nousukarsintapeleihin. FC Jazzin yhteistyökumppanit ovat mahdollistaneet otteluun ilmaisen sisäänpääsyn.
Järjestäjä: FC Jazz
la 18:00 - 19:30
Bilebändi Gebardi esiintyy!
Kauppatori
Bilebändi Gebardi keikalla, tilaisuus on maksuton.
Järjestäjä: Porikorttelit ry.
la 18:30 - 21:00
Ässät-KalPa
West Areena, Isomäki
Ottelussa vietetään Porin Päivää ja porilaisuus tulee näkymään niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolellakin. Ässien pelaajien nimet ovat "porilaistettu" pelipaitojen nimilappuihin. Areenan kaikista kioskeista on ostettavissa masaliisoja (tuotteita reilu, mutta rajoitettu erä) A-yläkäytävän ja C-käytävän ruokapisteillä myynnissa porilaisia (tuotteita reilu, mutta rajoitettu erä) Ensimmäisellä ja toisella erätauolla D-päädyn Teollisuuskymppi-lavalla "Kyl ja Menny menee -kisa", luvassa porilaisia palkintoja. Ottelun musiikkivalinnoissa painotetaan vahvasti porilaista tuotantoa.
Lue lisää: https://assat.com/fi-fi/article/uutiset/assat-kalpa-otteluinfo/5926/
Järjestäjä: