Porin Päivä 2022
Porissa to 22.9. - su 25.9.2022

Vuoden 2022 teemana on "Porilaiste leipä". Teemalla kunnioitetaan porilaista leipää, porilaisia leipureita ja leipomoita sekä innokkaita kotileipureita. Pori on malliesimerkki siitä, miten monipuoliseksi suomalainen leipäkulttuuri on vuosisatojen saatossa jalostunut. Aiemmin Suomi jakautui läntiseen kovan leivän alueeseen ja itäiseen pehmeän leivän, piirakoiden ja kukkojenalueeseen.

Nykyään läntisen Suomen ja leipäkaupunki Porin leipävalikoima on häkellyttävän suuri vaihdellen ruisleivästä kakkoihin, saaristolaisleivästä limppuihin ja vaikkapa italialaisesta keittiöstä rantautuneisiin vaaleisiin leipätyyppeihin. Erilaisia leipätyyppejä tekevät myös taitavat kotileipurit perittyine sukuresepteineen. Porin Päivän ohjelma koostuu kenen tahansa järjestämästä ohjelmasta. Pori-Seura ry. pyrkii innostamaan kenet tahansa järjestämään omaaohjelmaa Porin Päivän aikaan. Järjestäjänä voi toimia yksityinen henkilö, yhdistys, yhteisö tai yritys. Ohjelman ei tarvitse olla sidoksissa vuoden teemaan, vaan se voi olla mitä tahansa pihakirppiksestä suunnistukseen tai makkaranpaistosta avoimiin oviin.

Lisää Porin Päivästä www.pori-seura.fi

Ilmoita ohjelmasi ohjelmakoosteeseen 20.9.2022 mennessä osoitteeseen: poriseura@gmail.com
Porin Päivän 2022 ohjelma
to 22.9. - su 25.9.2022
« Lauantain kaikki tapahtumat
Lauantai 24.9.2022
la 10:00 - 14:00
Porisuhdevinkkejä ja uusia tuotteita
Visit Pori, Yrjönkatu 13
Porin Päivän kunniaksi Visit Porissa voi käydä hakemassa itselleen Porisuhdevinkin ja samalla jättää oman vinkkinsä vieraskirjaan. Myymälään on tulossa myös uusia Porisuhteeseen liittyviä tuotteita, jotka pimenevissä illoissa lämmittävät niin omaa kuin kaverinkin mieltä. Tuotteiden myynti alkaa lauantaina 24. syyskuuta!

Uusille pienille porilaisille tai Poria lähemmäs kaipaaville hurmaava body -20 % alennuksessa Porin päivän kunniaksi.

Tervetuloa ostoksille sekä Porisuhdevinkkejä saamaan!

Porin Päivän järjestää:

Tapahtumakalenterin tarjoaa: